ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 19:00 - 21:00
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ 21:00 - 22:00
Ο Δημιουργός της Εβδομάδας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρωτοχρονιάτικη ”Πρόσκληση σε Γεύμα” | 30.12.2023, 13.00

Η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας με την Ελένη Καραλή είναι πρωτοχρονιάτικη και εορταστική αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στη 13:00.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη που έχει μπει στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με το ξεχωριστό προσωπικό της στυλ είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής. Η Γωγώ Δελογιάννη ιδιοκτήτρια της «Γαλιάντρας», δίνει συμβουλές και ιδέες για το εορταστικό τραπέζι οι οποίες εντυπωσιάζουν και ταυτόχρονα εξοικονομούν πόρους, και μοιράζεται μαζί μας αναμνήσεις από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ως παιδί. Η γνωστή σεφ εξηγεί γιατί την κέρδισε η μαγειρική παρότι σπούδασε και εξάσκησε το επάγγελμα του νομικού.

Δυο κρητικοπούλες από τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, την Ιεράπετρα, η Στέλλα Μαστοράκη και η Τζένη Φραγκούλη, παρουσιάζουν στη Φωνή της Ελλάδας το καινούριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους στην αγγλική γλώσσα «Feel the Moment”. Η Στέλλα Μαστοράκη καθηγήτρια πιάνου, συνθέτει, ενορχηστρώνει και παίζει τη δική της μουσική για θέατρο, σινεμά και τηλεόραση, και δημιουργεί μουσική για δραματοποίηση που χρησιμοποιείται σε σχολικές τάξεις καθώς και σε μουσικά παραμύθια. Η Τζένη Φραγκούλη, Διπλωματούχος καθηγήτρια Μονωδίας, έχει πολυετή εμπειρία στη μουσική και πολυετείς μουσικές σπουδές. Διδάσκει φωνητική, τραγούδι και ορθοφωνία στο «Ωδείο Τέχνης» στον Άγιο Νικόλαο και στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας.

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή
Μετάδοση: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, 13.00-14.00 ώρα Ελλάδας