«Πρόσκληση σε γεύμα» με τη Ντίνα Νικολάου | 11.11.2023, 13.00-14.00

Η Ντίνα Νικολάου είναι καλεσμένη της Ελένης Καραλή, στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023, στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Η Πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία, βραβευμένη σεφ, ξετυλίγει το κουβάρι της πορείας της στην τέχνη της μαγειρικής και της γαστρονομίας, από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα. Τη χαρακτηρίζουν η συνεχής αναζήτηση, η ζεστασιά, το χαμόγελο, η χρήση ποιοτικής πρώτης ύλης και ο συνδυασμός του απρόσμενου με το συμβατικό.

Η πολυβραβευμένη Ελληνίδα σεφ έχει, μεταξύ άλλων, συμμετοχή στις μεγαλύτερες εκθέσεις και φεστιβάλ ανά τον κόσμο, 5 μαγαζιά delicatessen στο Παρίσι και ένα εστιατόριο, το Evi Evane, το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο ξένης κουζίνας στη Γαλλία.

Με το πάθος που τη διακρίνει, έχει εκπαιδεύσει τους Γάλλους στην Ελληνική γαστρονομία και τον Ελληνικό πολιτισμό. Φιλοδοξεί να ταξιδέψει την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο, με αξιοπρέπεια, δημιουργώντας έδρες στις μεγάλες γαστρονομικές ακαδημίες του κόσμου.

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή
Μετάδοση: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, 13.00-14.00 ώρα Ελλάδας