Ο Αντώνης Δέτσης είναι το πιο ζωντανό παράδειγμα λατρείας για την Ελλάδα στο Παρίσι. Αναγνωρισμένος σεφ στη Γαλλική πρωτεύουσα, επιμένει ελληνικά και μαγειρεύει γιουβαρλάκια με οικογενειακή συνταγή, εξιτάροντας τα εγκεφαλικά κύταρρα γεύσης των Γάλλων. Μια ζωή σαν παραμύθι. Από τον Πειραιά, στο Περιστέρι, στη Ζωφριά και από εκεί η οικογένεια του έφτασε στο Παρίσι όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αντώνης Δέτσης. Λατρεύει με πάθος την Ελλάδα και το κάθε τι ελληνικό. Ο Έλληνας σεφ που έχει εστιατόριο στο 9ο Διαμέρισμα του Παρισιού, δίπλα στο διάσημο Moulin Rouge, μιλάει στον Νικόλα Αγγελίδη και την ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ για τα πάντα… Για τη ζωή του, την οικογένεια του, την Ελλάδα, τη μοναδική τέχνη του. Ακούστε ΟΛΗ την εκπομπή της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2022.
Senior editor: Stella Gkliana
Production Giannis-Stelios Tzirvelakis
Sports: Grigoris Nanis