Reset password

Enter your email and we’ ll send you a link to get back to your account.

Time In Greece Nikolas Angelidis
0:00
0:00 LIVE

The chef who teaches the French about Yuvarlakia

Ο Αντώνης Δέτσης είναι το πιο ζωντανό παράδειγμα λατρείας για την Ελλάδα στο Παρίσι. Αναγνωρισμένος σεφ στη Γαλλική πρωτεύουσα, επιμένει ελληνικά και μαγειρεύει γιουβαρλάκια με οικογενειακή συνταγή, εξιτάροντας τα εγκεφαλικά κύταρρα γεύσης των Γάλλων. Μια ζωή σαν παραμύθι. Από τον Πειραιά, στο Περιστέρι, στη Ζωφριά και από εκεί η οικογένεια του έφτασε στο Παρίσι όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αντώνης Δέτσης. Λατρεύει με πάθος την Ελλάδα και το κάθε τι ελληνικό. Ο Έλληνας σεφ που έχει εστιατόριο στο 9ο Διαμέρισμα του Παρισιού, δίπλα στο διάσημο Moulin Rouge, μιλάει στον Νικόλα Αγγελίδη και την ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ για τα πάντα… Για τη ζωή του, την οικογένεια του, την Ελλάδα, τη μοναδική τέχνη του. Ακούστε ΟΛΗ την εκπομπή της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2022.

Senior editor: Stella Gkliana

Production Giannis-Stelios Tzirvelakis

Sports: Grigoris Nanis

RELATIVE on demand