Στην εκπομπή είναι καλεσμένοι:
Ο Γιώργος Ευγενειάδης με το βιβλίο του “Απλά και διαφορετικά – Συνταγές χωρίς ζωικά προϊόντα σε διαφορετική διάσταση” που είναι φτιαγμένο με τον τρόπο που σκέφτονται οι μαθητές του (μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες).
Ο Γιάννης Βογιατζής πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου που μας μιλά για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της Κυράς των αμπελιών Σταυρούλας Κουράκου.
Ο Τάσος Γεραλής, μας συστήνει τα ξεχωριστά σύκα Κύμης και τις μοναδικές τους ιδιότητες.
H Ευμορφία Κωστάκη, οινολόγος και υποψήφια master of wine μας παρουσιάζει το μικρόρωγο μοσχάτο που καλλιεργείται στη Σάμο.
Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.